En waar haal jij jouw rijbewijs?

rijmo homepage banner

Hoewel ik aan het twijfelen was of ik dit bericht wel onder onze Lifestyle categorie zou moeten plaatsen vind ik dat dit toch de juiste categorie hiervoor is.

Mijn neefje heeft onlangs zijn rijbewijs in Utrecht gehaald en omdat hij zeer tevreden was over de rijschool waar hij heeft gelest wou ik iets terug doen door Rijmo (de rijschool waar hij rijlessen heeft gehad)  een beetje in het zonnetje te zetten.

Na het bezoek om hem te feliciteren met zijn roze pasje heb ik aan hem gevraagd wat hij van de rijinstructeur vond en hoe hij het lessen heeft ervaren.

De instructeur bij deze, zeer bekwame, rijschool in Utrecht heeft duidelijk een goede indruk achter gelaten!

Vooral in het begin had mijn neefje erg veel moeite met de combinatie van kijken en handelen (zoals de meeste van ons wanneer ze nog moeten leren hoe je auto moet rijden). Hij vertelde dat er rustig de tijd werd genomen om de vaardigheden uit te leggen.

Na een paar lessen ging het al een stuk beter en wat mijn neefje als erg fijn heeft ervaren is dat niet alleen de punten die minder gingen werden benoemd maar ook de punten waar het wel goed op ging. Dit vind ik zelf erg fijn om te horen want het werkt natuurlijk erg motiverend als je ook van tijd tot tijd een complimentje krijgt!

In één keer geslaagd!

Door de duidelijke uitleg en het feit dat er de tijd werd genomen voor de uitleg en oefeningen die nodig zijn om zelfstandig te kunnen rijden is het mijn neefje gelukt om in één keer zijn rijbewijs te halen!

Ondanks dat er niets mis mee is wanneer je de eerste keer het afrijden niet haalt is het natuurlijk zeer positief als een leerling van een rijschool bij de eerste keer gelijk met flag en wimpel slaagt!

Ik ga er dan ook vanuit dat dit komt door de duidelijke instructies in combinatie met, goed, opbouwend kritiek.

Dus heel erg bedankt!

Dus beste Rijmo, ik wil jullie van harte bedankt voor het begeleiden van mijn neefje zodat hij binnen no-time zijn rijbewijs kon halen.

Ook wil ik jullie complimenteren over de manier waarop jullie de leerlingen begeleiden, dit word namelijk als zeer prettig en professioneel ervaren.

Als laatste wou ik laten weten dat iedereen in onze naaste omgeving bij jullie zal gaan aankloppen wanneer ze de juiste leeftijd hebben om ook hun roze pasje te mogen halen!

Dus nogmaals, Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *